Visumpakke 3 – 7 dagers visum (D-Visum):

Pakken inneholder:

  • Konsultasjon på Norsk, enten via e-post, telefon eller personlig, vedrørende søknad, hvilke papirer som trengs og eventuell hjelp til utfylling av disse. Alle spørsmål besvares både til garantist og søker.
  • Konsultasjon på Thai for søker via e-post, telefon eller direkte på vårt kontor på Jomtien vedrørende søknad, hvilke papirer som trengs og eventuelt hjelp til utfylling av disse.
  • Innsendelse av søknad via Internett. Søker må ikke være tilstede, men VIP– Reiser må ha alle papirer tilsendt før dette og søker må være tilgjengelig på telefon.
  • Betalt gebyr for innlevering av søknaden til ambassaden. Betalt via internett. NB: Kontant gebyr til VFS innleveringskontoret på 800 THB kommer i tillegg.
  • Booking av tid for innlevering av papirer på ambassadens kontor.

Ved søknad om 7 dagers visum, må det oversettes og verifiseres mange papirer fra søkerens familie. Vi kan være behjelpelig med også dette, og gir pristilbud på dette etter at vi vet antall papirer for oversettelsen.

Ønsker søkeren transport og følge inn til innleveringkontoret, så ordnes også dette.

Oversettelse og verifisering av papirer tar ca en uke. Søknaden om 7 dagers visum tar ca en til tre måneder hos ambassaden.

Hvis dere trenger hjelp også til selve giftemålet eller også ønsker å søke familiegjenforening samtidig, så ta kontakt med oss. Vi kan gjøre det letter for dere ved å gjøre dette samtidig, da det her også må oversettes og verifiseres papirer på forhånd. Dette vil bli en rimeligere løsning for dere.

Du kan bestille visumhjelp for 7 dagers innreisevisum via vår butikk her:


ØNSKER DU Å KONTAKTE OSS FØR DU KJØPER PAKKEN, SÅ FYLL UT SKJEMAET VED Å KLIKKE HER!

Kan kun gjøres etter at visumhjelp er kjøpt.

Browse...

Maximum size 25MB

Browse...

Maximum size 25 MB

Browse...

Maximum size 25MB

Browse...

Maximum size 25MB

Please wait...

NB: Det må betales et kontant innleveringsgebyr til innleveringskontoret ved innlevering av papirer som ikke er inkludert i vårt tilbud. Dett er for tiden på 800 THB. Ønsker man passet sitt tilsendt i posten etter endt behandling, så må man i tillegg betale for porto.

VIP Visahelp Thailand | Promoter siden din også