Bruk menyen under knappen øverst til høyre på siden til å navigere med

VIP Service Senter tilbyr et bredt spekter av tjenester fra visumhjelp, giftemåls hjelp, oversettelser og alle typer advokat og retts-tjenester i Thailand. Vi er også et fullverdig reiseselskap. Vi kan kort sagt hjelpe dere med alt dere måtte ønske i Thailand, og finner dere ikke det dere trenger hjelp til på siden her, så bruk en av menyene øverst på siden for å finne våre andre konsept. Vi ønsker alle velkommen, enten du besøker oss på vårt kontor mellom Pattaya og Jomtien, ringer oss, sender oss e-post eller kontakter oss via våre sosiale medier.

 

Vårt kontor er betjent Mandag til Fredag 09:30 – 17:30 og Lørdager 10:00 – 14:00

 

Vi svarer raskt all epost i våre åpningstider og man kan ringe på våre nød-nummer om det er hastesaker.

Vi er også et TAT (Tourism Authority Thailand) lisensiert reiseselskap og du finner alle våre reisetilbud i menyen øverst på siden.

ADVOKAT TJENESTER OG RETTSHJELP
13405510_958170907636125_650739063_oVi har vår egen ansatte lisensierte advokat, og er dermed også et fullverdig advokat kontor som kan hjelpe dere med alle typer lov og retts-tjenester i Thailand.

Vår advokat er også utnevnt som en av de få Notaries Publicus i Thailand

Vår advokat har lang og bred erfaring i de fleste og mest benyttede retts-tjenester i Thailand og har lang fartstid i faget. Han er vant til å opptre i retten og han har studert allmenn lov, eiendomsrett, familierett og kriminal saker. Han er utlært på alt innen business og arbeidsrett og vil om kun kort tid også få Notaries Publicus status.

PS: Han er også spesialisert på Thailandsk rett for Sosialt Internett og «Computer Crime Act» som det heter her. Det er en del som bruker sosiale medier som sted for mobbing og for å skape negativitet rundt de som driver Thailandske selskaper.

Ønsker du råd og hjelp, vennligst ta kontakt
Please wait...

VISUM HJELP
Med over 6 års erfaring og over 2000 visum saker totalt som vi har hjulpet våre kunder med, så er VIP Reiser etterhvert blitt ledende på markedet når det gjelder hjelp til visumsøknader for for Thai som ønsker å besøke Norge eller søke oppholdstillatelse der. Tilbudene gjelder alle typer visum.

OVERSETTELSER
VIP Service Senter hjelper deg med alle slags oversettelser av papirer.

Vi kan ta på oss alle slags oversettelser og også verifiseringer av papirer for dere. Hvis oversettelsene krever en verifikasjon fra Thailandske myndigheter, så besørger vi også dette. Vi tar oversettelser både fra Norsk og Engelsk til Thai og også fra Thai til Norsk eller Engelsk.