VIP Reiser presenterer nå vårt nye idylliske, flotte og spennende reisemål i Thailand – Chumphon og dets mange flotte strender!

DCIM104MEDIAVIP Reiser har sett nøye på stedene og strendene rundt i dette området, og har etter mer enn 6 måneders research med Norske kjentmenn på stedet funnet ut at dette er Thailands nye flotte reisemål. Her finnes det flere utrolig flotte strender, og områdene ligger kun minutter fra flyplassen. Det er nye flotte veier her, små idylliske og koselige hoteller helt nede på stranden, små koselige restauranter og barer har allerede kommet, og det finnes et utall utflukter og opplevelser å være med på i området. I tillegg så er det kun minutters kjøring til fergen som går videre til Koh Samui, Kog Phangan og Koh Tao for de som ønsker å besøke disse øyene og det finnes mulighet til å reise over til Ranong som har turer til de Burmesiske øyer.

Området er nå så lite kjent at det er lite turister her enda, og det vil passe for alle som ønsker en ferie i det virkelige Thailand, med Thailandske fastboende rundt seg fremfor masse turister fra vestlige land. Likevel, så vil man så klart ikke være helt alene her nede, da det allerede kommer noen få turister både fra vesten og fra Thailand hit.

Vi tilbyr nå pakker fra Bangkok der vi inkluderer fly, hotell, transport til og fra flyplass i Chumphon, en eller to dager med rundreise i området der man får være med på spennende opplevelser og ønsker man flere opplevelser, så kan man bestille dette enten før man reiser eller etter ankomst. Vi syr sammen din ferie, slik at den passer akkurat for dere slik dere ønsker den.

Her er hva vi tilbyr dere:
– Reise med fly enten fra Norge, eller kun fra Bangkok og til Chumphon flyplass. (Dere velger selv om dere ønsker å kjøpe billett fra Norge selv, eller om dere ønsker dette fra oss)
– Dere blir hentet på flyplass og bragt til et flott hotell som ligger helt nede på den nydelige stranden Thung Wua Laen nord for Chumphon by. Her tilbyr vi en, to eller tre ukers opphold for deg og hele din familie eller venner. Hotellet har alle fasiliteter, rene og pene rom og er helt nyoppusset.
– Valgfri rundtur i området der dere kan velge mellom de severdighetene vi lister opp under ut i fra hva som passer for dere. Vi inkluderer en rundreise for alle pr.uke dere bestiller deres ferie. Ønsker dere flere rundreiser eller opplevelser, så sier dere bare fra til oss, og vi vil gi dere et godt tilbud på dette. Tilbudene fra oss vil være rimeligere enn om dere bestiller når dere kommer frem og direkte av agenten der nede da vi har spesialavtaler på alt dette.
– Ved hjemreise blir dere fraktet tilbake til flyplassen for videre reise, eller til ferge som tar dere videre ut til øyene Koh Samui, Koh Phangan eller Koh Tao om dere vil videre til noen av disse.

Dere kan foreløpig velge mellom disse pakkene, eller dere kan send inn en forespørsel på reise til dette flotte reisemålet:
– Pakketur for 2 personer med fly tur/retur Bangkok-Chumphon, henting og bringing fra og til flyplass i Chumphon, hotellopphold i en uke i dobbeltrom på flott hotell som ligger helt nede på stranden inkludert frokost hver dag, samt 1 dagstur spekket med severdigheter og opplevelser i området KUN: 39.900 THB (2 personer og introdusjonstilbud).

– Pakketur for 2 personer med fly tur/retur Bangkok-Chumphon, henting og bringing fra og til flyplass i Chumphon, hotellopphold i to uker i dobbeltrom på flott hotell som ligger helt nede på stranden, samt 2 dagsturer spekket med severdigheter og opplevelser i området KUN: 63.800 THB (2 personer og introdusjonstilbud)

  Her er noe av hva dere kan oppleve i området i tillegg til de nydelige strendene:

 • Dykking
 • Kitesurfing og annen seiling (best i november-januar)
 • Diverse andre typer båtturer (uten program, leier båt for dagen, setter kursen selv)
 • Kayakking i elv, mangrove-kanal eller på sjøen
 • Overnatting på resort på lokal øy
 • Raptor-view point – fuglekikking i oktober måned
 • “Himmel og helevte” -tempel + “Big Buddha View Point”
 • Mu Koo National Park (mangrove-skogen)
 • Bytur med markedet og middag på lokal restaurant
 • Gong Coffee – besøk på organisk kaffeplantasje hvor du kan lage din egen kaffe (fra plukke bønner, roasting av bønner, grinding av bønner, til drikk) og få opplæring i hele prosessen av den lokale plantasjeeieren som snakker godt engelsk.
 • Luwak coffee besøk + toalett museum med lunch
 • Besøk på et stort krigsskip sør i provinsen
 • Chumphon National Museum.
 • Beach-exploring. Besøk til diverse strender litt lengre nord fra “vår” hovedstrand (hotellstranden).
 • Tur til Ranong med visa-run eller turer til de Burmesiske øyer
 • Bird-Nest Factory

Du kan bestille reisen direkte her, eller sende oss en forespørsel:

Noen bilder fra stedene:

Her kan du se en kort video med flyfoto av stranden: