Vi minner om at vi er et service kontor som hjelper søkeren med å skaffe alle de nødvendige papirene, veileder om hvordan disse skal fylles ut og hjelper til med oversettelser, verifiseringer og alt som skal gjøres i forkant av innlevering av papirer. VIP Reiser er ikke et visumbyrå som garanterer visum av noe slag, selv om vi kan rådgi dere til å ikke søke et visum som ikke kan oppnås slik at dere sparer disse pengene. Vi kan sørge for at alt blir gjort på rett måte, rådgi og hjelpe til, samt gjøre den fysiske jobben med innsendelse av søknaden, booking av flyreise, utstedese av forsikring og booke tidspunkt for innlevering av papirer. Vi holder oss til enhver tid oppdatert på hva som trengs, slik at søkeren og den eventuelle sponsoren for søkeren slipper å tenke på dette.

Visumpakke 8: Familiebesøk

Pakken inneholder:

  • Konsultasjon på Norsk, enten via e-post, telefon eller personlig, vedrørende søknad, hvilke papirer som trengs og eventuell hjelp til utfylling av disse. Alle spørsmål besvares både til garantist og søker.
  • Konsultasjon på Thai for søker via e-post, telefon eller direkte på vårt kontor på Jomtien vedrørende søknad, hvilke papirer som trengs og eventuelt hjelp til utfylling av disse.
  • Booking av flybillett som må legges ved søknad. (Billett betales først når visum er utstedt)
  • Oversettelse av de to dokumenter som kreves til søknaden.
  • Innsendelse av søknad via Internett fra vårt kontor på Jomtien. Søker trenger ikke være tilstede, men VIP- Reiser må ha alle papirer tilsendt på forhånd, og søker må være tilgjengelig på telefon.
  • Betalt gebyr for innlevering av søknaden til ambassaden. Betalt via internett. NB: Kontant gebyr til VFS innleveringskontoret på 800 THB kommer i tillegg.
  • Oversettelse av det obligatoriske papiret som søker trenger til dette visumet
  • Booking av tid for innlevering av papirer på ambassadens kontor.

Reiseforsikring for oppholdet kommer i tillegg, og kan besørges hos oss.

Hvis søkeren trenger transport fra Pattaya området og inn til Bangkok for levering av papirer, så kan vi besørge dette.

Befinner søkeren seg utenfor Pattaya / Jomtien området? Ingen problem. Vi kan hjelpe likevel!

ØNSKER DU Å KONTAKTE OSS ELLER KJØPE PAKKEN, SÅ FYLL UT SKJEMAET VED Å KLIKKE HER!

Kan kun gjøres etter at visumhjelp er kjøpt.

Browse...

Maximum size 25MB

Browse...

Maximum size 25 MB

Browse...

Maximum size 25MB

Browse...

Maximum size 25MB

Please wait...

NB: Det må betales et kontant innleveringsgebyr til innleveringskontoret ved innlevering av papirer som ikke er inkludert i vårt tilbud. Dette er for tiden på 800 THB. Ønsker man passet sitt tilsendt i posten etter endt behandling, så må man i tillegg betale for porto.

เราเป็นผู้เชี่ยวชาญในเรื่องการยื่นขอวีซ่าให้กับคนไทยเพื่อเดินทางไปยังต่างประเทศโดยเฉพาะประเทศนอร์เวย์และในกลุ่มประเทศเชงเก้น โดยเราสามารถสื่อสารได้ทั้งภาษานอร์เวย์, สวีเดน อังกฤษและไทย.

 

เราสามารถช่วยคุณได้ทุกประเภทของวีซ่าไม่ว่าจะเป็นวีซ่าเชงเก้น และประเทศอื่นๆ. บริการของเราเริ่มตั้งแต่การเตรียมเอกสารจนถึงการนัดสัมภาษณ์. เราสามารถให้ข้อมูลคุณผ่านทั้งทางโทรศัพท์,อีเมล์หรือพบเราได้ที่สำนักงาน โดยพนักงานของเราพูดได้ทั้งภาษานอร์เวย์, สวีเดน, อังกฤษ รวมไปถึงภาษาไทย. และที่สำคัญเราไม่มีค่าธรรมเนียมที่แอบแฝง….โดยเรามีลูกค้าที่ยืนยันความพึงพอใจในการบริการของเรา

 

VIP Visahelp Thailand | Promoter siden din også