VIP Reiser tilbyr nå hjelp til de som skal gifte seg med thai i Thailand. Her skal man igjennom en del papirarbeid, som vi nå tilbyr å gjøre for dere. I tillegg til dette, så kan vi også hjelpe til med visumsøknad for den gifte som skal til Norge og søke oppholdstillatelse etter endt giftemål.
Pakken inneholder:

  • Konsultasjon på Norsk, enten via epost, telefon eller personlig på vårt kontor i Pattaya, vedrørende papirer som må oversettes før giftemål kan foretas på rådhus (Ampur).
  • Konsultasjon for Thai som skal gifte seg med Nordmann i Thailand. Via telefon eller direkte på vårt kontor i Pattaya. Hvilke papirer som trengs og fremgangsmåte.
  • Oversettelse av Marriage application fra engelsk til thai, og godkjennings stempel på UD i Bangkok.
  • Oversettelse av ferdige giftepapirer fra thai til engelsk, og godkjenningsstempel på UD i Bangkok.
  • Forsendelse av Papirer til Skatteetaten i Norge for registrering. (Hvis ønsket)

Skal den gifte thai søke om visum for oppholdstillatelse i Norge, så må det oversettes en del papirer, og alle må godkjennes på UD i Bangkok.
Søkeren kan få hjelp til både visumsøknad og oversettelse av papirer via vårt kontor. Hun må da kjøpe en visumpakke hos oss, og i tillegg må vi sende inn papirer til oversetting og verifisering.

Vi anbefaler visumpakken som inneholder 7 dagers visum og familiegjenforening søkt samtidig. Be oss om info og tilbud HER!

Kan kun gjøres etter at visumhjelp er kjøpt.

Browse...

Maximum size 25MB

Browse...

Maximum size 25 MB

Browse...

Maximum size 25MB

Browse...

Maximum size 25MB

Please wait...

Vi kan også hjelpe dere med arrangement av bryllup. Se våre flotte bryllupsarrangement i Thailand HER!!

Bestill vår hjelpepakke her og få all info og hjelp tilsendt på epost. Vi besvarer alle spørsmål underveis.