VIP Service Senter hjelper deg med alle slags oversettelser av papirer.

Vi kan ta på oss alle slags oversettelser og også verifiseringer av papirer for dere. Hvis oversettelsene krever en verifikasjon fra Thailandske myndigheter, så besørger vi også dette. Vi tar oversettelser både fra Norsk og Engelsk til Thai og også fra Thai til Norsk eller Engelsk.

Oversettelser for giftemål i Thailand har en pakkeløsnig der vi ordner alt for dere helt frem til giftemålet er registrert i Norge. Du finner mer info om denne pakken HER!

Oversettelser for visumsøknader til Norge kan også besørges. Alle disse oversettelsene må verifiseres hos det Thailandske UD. Vi oversetter og sender alt inn for deg og alt er ferdig på under en uke. Ta kontakt med oss for priser på dette. Prisene varierer for antall sider og hvor mye tekst som følger sidene.

Trenger du oversettelse fra Norsk til Thai?
Vi oversetter direkte fra Norsk til Thai. De fleste andre byråer må først oversette fra Norsk til Engelsk og deretter til Thai og dette vil da bli mye dyrere. Unngå fodyrende mellomledd og la oss besørge dette for det.

Du kan sende inn dine dokumenter til oss både som scannede filer, eller pr post om du ikke kan møte på vårt kontor. Du vil alltid motta pris og kunne godkjenne denne før vi starter med selve jobben.

– Skal det oversettes til fil, eller på papir?
– Skal det oversettes fra fil eller papir?
– Skal det ha en verifisert «rett kopi» stemplet oversettelse, eller verifiseres av myndigheter, eller skal det kun være en oversettelse du selv skal lese?

KONTAKT OSS FOR FORESPØRSEL HER!
Please wait...
VIP Visahelp Thailand | Promoter siden din også