Her kan du sende inn dine ønsker om reisetilbud på din ferietur, og få svar med priser på hva som er ledig i den perioden du ønsker. Vi gir deg tilbud på alt du måtte ønske av både flyreiser, opphold, opplevelser og priser på annen transport og andre service tjenester du måtte trenge underveis. Vi gjør oppmerksom på at vi alltid gir det rimeligste tilbudet som tilbys i den perioden du ønsker.

Våre tur- utviklere er bosatt i Thailand og har over 15 års erfaring med reise i Asia med hoved kompetanse på Thailand der vi er lokalisert. De tilbyr deg derfor å lage fantastiske skreddersydde ferieturer for deg og ditt reisefølge, og uansett om det kun er en liten tur til et idyllisk sted, eller en land rundtur med masse opplevelser så er du kun ett lite depositum unna et totalt tilbud på din reise, der vi sjekker alt du måtte trenge for få den rimeligste og beste opplevelsen i Thailand.
Vi ønsker et lite depositum rett og slett fordi dette er en tjeneste som tar veldig lang tid for våre ansatte å utarbeide og er ment som et tilbud til de som ønsker å bestille hele eller deler av sin reise via oss. Uansett så er alle tilbud uforpliktende, og kun det lille depositumet vil bli kun beholdt (For tiden 4.000 THB) om du ikke bestiller reisen fra oss. Det vil derfor så klart bli trukket fra på beløpet når du bestiller.
Du kan enkelt betale inn ditt depositum her, og deretter fylle ut skjemaet under eller sende oss en uavhengig e-post angående din reise, og vi vil komme tilbake til deg med tibud innen maks 4 arbeidsdager.

BETAL DEPOSITUM – KLIKK HER!

PS: Vi gjør oppmerksom på at alle depositum vil bli trukket fra i prisen ved bestilling fra oss.

Ønsker dere derimot å sjekke tilbud uten å betale depositum, så finner dere mange flotte tilbud på hoteller, flyreiser og andre turer og tjenester på linkene under:

HOTELLER I THAILAND

FLYREISER TIL THAILAND

Ønskes det tilbud på taxi eller annen transport i Thailand, så finnes det eget skjema for dette som gis uforpliktende HER!

Har dere kun generelle spørsmål til VIP Reiser så svares dette også uforpliktende på e-post til oss ved å bruke post@vipreiser.no. Vår e-post blir fortløpende besvart i våre åpningstider man-fre 10-18 Thailandsk tid.

REISEPLANLEGGEREN FINNER DERE HER:

Please wait...

Eksempel på hvordan få en flott ferie i Thailand:
Hvis dere ønsker å flytte litt rundt på dere, og besøke flere steder i Thailand på deres ferietur, så kan det være vanskelig og koordinere flyreisene og hotell oppholdene sammen med opplevelsene. Det kan være vanskelig å bestille fly og hotell på nettet som dere finner ledig i det øyeblikket dere ønsker det, men for senere å se at hvis dere bestiller en billett fra A til B, så vil reisen fra C til D allerede være full slik at det ikke korresponderer, eller at dere finner hotell som må enten bestilles for hele perioden dere skal være i Thailand, men ikke for en periode der dere ønsker å reiser rundt andre steder for så og komme tilbake. Da må man ofte betale for to hotellrom på to forskjellige steder, noe man så klart ikke ønsker. For at dere skal lettere kunne få kombinert fly, taxi, hotell, taxi, fly, hotell, taxi, hotell, taxi og så hjemreise, eller rett og slett bestilt et hotell dere dere ønsker å ha et opphold på noen dager der dere reiser et annet sted for så og komme tibake en siste periode før dere reiser hjem så kan vi hjelpe dere med å koordinere alt dette. I tillegg, så kan vi lage private rundturer for dere, der dere får oppleve akkurat det dere ønsker å se og oppleve uten at dere har masse andre turister å forholde dere til. Vi skreddersyr alt, å passer på at ingenting er utelatt. Ønsker dere kun å benytte dere av deler av vårt tilbud, eller kanskje finner ut at dere kan gjøre selve bestillingene rimeligere et annet sted. Ja, da har dere en komplett og rimelig reiserute med anbefalte hoteller og et program som er lett å bruke uansett. Og dette for markedets rimeligste pris, da våre utviklerer sitter i rimelige Thailand, og ikke tar Norske priser for dette.

Klikk her for å sjekke rimelige flybilletter hos de største søkemotorene eller bestille rimelige hotell: