La VIP Reiser arrangere vår desidert mest populære tur for din reisegruppe!

Turene kan starte fra Bangkok eller Pattaya.

Dere reiser med minibuss mot Sai Yok nasjonalpark og stopper ved broen over kwai og spiser en flott lunch buffet. Deretter kjøres dere til Safari Park Zoo eller Tigertempelet der dere begge steder kan bli avbildet sammen med tamme tigre.

Deretter kjører dere opp til Sai Yok hvor dere skal overnatte på et hotell som er en flåte på elven i rom med toalett og dusj. Disse har ikke strøm og da er alt belyst av parafinlamper på natten. Det er gode senger, men ingen luksus. Kun idyllisk og flott. Her får man virkelig oppleve at man er i Thailand. Dere kan bade i elven, gå inn i regnskogen og besøke Mon Village (hvis vi er på flåten som er i nærheten av denne), der det bor familier fra Burma, og som er en spesiell landsby. På kvelden blir det middag på flåten, og dere får være med på et lite danseshow med de Burmesisike innbyggerne fra landsbyen ved siden av (hvis vi er på den flåten som har dette).

Dagen etter tar dere båt ned til Rock Walley SPA nedenfor Sai Yok der dere får ca 1.5 time SPA med varme og kalde kilder med mineralbad og rensefisk. Etter dette, kan man få være med på elefant trekking i ca 30 minutter, samt se på et elefant show.

Etter lunch får dere være med på den populære togturen på «Death Railway» ned til River Kwai. Her kan man oppleve broen og krigsmuseet og det blir gjerne litt tid til shopping.

På ettermiddagen tar dere inn på hotell i Kanchanaburi. Kvelden her brukes til det man ønsker, og det er massasje spa og stort svømmebasseng på hotellet.

Dag 3 reiser dere mot Bangkok og besøker Floating Market på veien før dere returneres til Bangkok eller Pattaya.

Dere bør være minimum 6 deltakere på hver tur, og noe rabatter kan gis ved påmelding av mange samtidig.

Pakken inkluderer:

 • Minibuss i 3 dager som kjører dere alle steder.
 • Egen reiseleder som er med å viser dere alt.
 • Båttur til Det flytende hotellet.
 • Bading i elven i Sai Yok Nasjonalpark og besøk i Mon Village
 • To overnattinger. Ett på flytende Hotell i Sai Yok og en natt i Kanchcanaburi (River Kwai).
 • SPA med mineralbad og rensefisk i 1.5 time.
 • Elefant trekking og elefant show.
 • Inngang og bilder med tigre og andre dyr i Safari Park Open Zoo eller Tiger Tempelet.
 • Togtur til River Kwai (ca 1 time).
 • Inngang på krigsmuseet.
 • Floating Market.
 • Lunch, middag, frokost, lunch, frokost og lunch samt kald drikke i bilen. (kun middag i River Kwai dag 2 er ikke inkludert)

Husk at vi må sjekke tilgjengelighet på hotellene først, så gi beskjed i god tid før din reise.
PS: Vi anbefaler denne turen med reiseleder, men ønsker dere tur uten dette, og med kun transport og hotell inkludert, så kan vi også ordne dette. Vi lager både 2 og 3 dagers turer. Fortell oss antall personer, og vi vil gi dere pris. Vi kan også lage tur med andre opplevelser underveis for grupper som ønsker å ha en helt egen tur.

Bestill turen direkte her: (Husk å føre på dato for avreise)

Bilder fra noen av turene:

thaireise's SlideshowWebsite album on Photobucket

Safari Park Zoo Safari Park Zoo